Verkoop rubberpoeder

Circulair product

Het rubberpoeder wordt in vier verschillende grootte aangeboden van 180 µm tot 2500 µm. Het poeder van hoge kwaliteit kan worden bijgemengd bij de vervaardiging van rubber compounds. Op verzoek van de klant is een maatwerk grootte ook mogelijk.

Met compounders in Nederland en buitenland worden afspraken gemaakt voor levering van het rubberpoeder van Project Active Rubber.

Rubberpoeder

Onze producten

Onze poeders van hoge kwaliteit kunnen worden bijgemengd
bij de vervaardiging van rubber compounds.
 

Poeder <180µm

Hoge kwaliteit poeder met een gemiddelde korrelgrootte kleiner dan 180µm voor het bijmengen in rubber compounds. Klik op button voor het technical datasheet (TDS).

Poeder <500µm

Hoge kwaliteit poeder met een gemiddelde korrelgrootte kleiner dan 500µm voor het bijmengen in rubber compounds. Klik op button voor het technical datasheet (TDS).

Poeder <1000µm

Hoge kwaliteit poeder met een gemiddelde korrelgrootte kleiner dan 1000µm voor het bijmengen in rubber compounds. Klik op button voor het technical datasheet (TDS).

180 korrel 300

Maatwerk

Hoge kwaliteit poeder op basis van uw specificaties is mogelijk, hiervoor komen wij graag met u in gesprek. Klik op de button en geef uw voorkeur voor een afspraak aan.

Lid van: