Deelname Brabant Onderneemt Circulair 2022

Op 17 januari ontvingen wij het goede bericht van Brabant Onderneemt Circulair dat, uit alle inzendingen voor deze jaarlijkse prijs, ons initiatief tot een Top 20 behoorde die door de jury waren genomineerd voor de publieksprijs.

Wie heeft de beste Brabantse circulaire innovatie?

De Brabantse Circulaire Innovatie Top 20 is dé circulaire challenge van Brabant voor pioniers, bedrijven en instellingen die met spraakmakende innovaties de Nederlandse economie stap voor stap circulair maken. Een vakjury beoordeeld de inzendingen aan de hand van de volgende criteria:

  • Mate van circulariteit o.b.v. de R-ladder;
  • Mate van samenwerking in de keten met andere partijen;
  • Mate van schaalbaarheid;
  • Vernieuwende karakter.

Video-pitch voor live-uitzending

In verband met de nominatie werden wij uitgenodigd om een korte video-pitch van maximaal 40 seconden bij te dragen aan een live-uitzending. Daarbij werden we getipt om ons netwerk te activeren om te mee stemmen tijdens de live show op 8 februari.

Onze video pitch:

Een spannende avond

Het was inspirerend om mee te doen want alle deelnemers waren stuk voor stuk gedreven en hadden goede inzendingen. Wij feliciteren het Team Core uit Son die de publieksprijs hebben gewonnen. Tevens bedanken wij de organisatie voor de uitnodiging en mogelijkheid tot deelname.

Luc Verschueren

Luc Verschueren

Technical Director / Co-owner

Chemisch ingenieur, ruime ervaring met proces technologie, specialist op het gebied van water zuivering, droog techniek, hands on manager, bouwer, materiaal kennis.

lverschueren@projectactiverubber.com

+32 4 7275 1962